Award Winning Daphne Installation

24° Studio Spotlights The Daphne Installation

24° Studio, the designer of the displayed design Daphne by 24° Studio explains, Daphne is a site-specific installation situated within the tunneled stairway that interplays with the notion of concealing and revealing the ancient walls of the tunnel leading to the peak of Kasteli. Made entirely of self-supporting paper panels, the enclosure intervenes the visitors' perception of the existing condition as a container of conglomerated memory. LED lighting contained within the panels will illuminate during nighttime that expresses the different perception .

Award Winning Daphne Installation Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26773

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Week of Design News homepage.


Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h01/mnt/160172/domains/weekofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h01/mnt/160172/domains/weekofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55