Paradox House by Catherine Cheung

Catherine Cheung Discloses The Paradox House Design Studio With Gallery

Catherine Cheung, the architect of the displayed design Award Winning PARADOX HOUSE DESIGN STUDIO WITH GALLERY spells out, A split-level warehouse turned chic multimedia design studio, Paradox House finds the perfect balance between functionality and style while reflecting its owner unique taste and way of life. It created a striking multimedia design studio with clean, angular lines that showcases a prominent yellow-tinted glass box on the mezzanine. Geometric shapes and lines are modern and awe-inspiring but tastefully done to ensure a unique working space..

Paradox House by Catherine Cheung Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26725

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Week of Design News homepage.

Design Public Relations

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h01/mnt/160172/domains/weekofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h01/mnt/160172/domains/weekofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55